Celal ile Ceren Sinema Çekimi

BS-AKTİF
Sinema Çekimi Eklendi. Önce Üstteki Beğen Butonuna Tıkla Video Aktif Olacaktır.

10 Ekim 2011 Pazartesi

Celal ile Ceren Filmi

Herkes dört gözle Recep İvedik 4 ü beklerken Şahan Gökbakar’dan Twitter’da sürpriz bir açıklama geldi.Şahan Gökbakar Twitter’da takipçilerine bu yıl Celal ile Ceren filmini çekeceğini açıkladı. Daha önce yönetmen kardeşi Togan Gökbakar askerden döndükten sonra Recep İvedik 4 filmini çekeceği yönünde açıklamalarda bulunan Şahan ani bir karar değişikliği ile yeni filmi Celal ile Ceren’in hazırlıklarına başladı.
Filmde Celal ile Ceren adında iki karakterin hikayesini anlatacağını belirten Şahan filmin çekimlerine 3 ay içinde başlanacağını ve filmi şubat ayında vizyona sokmayı planladığını belirtti.

BANA YENİ BİR AŞK VER !
Ünlü komedyen, filmde kullanılacak şarkıları da bestelemeye başladı. Bir şarkısının sözleri şöyle: “Doğ güneş bana yeni bir heves ver / Doğ güneş bana yeni bir nefes ver /Aynı yerden doğ ama aynı yerden batma / Hep doğ güneş bana yeni bir aşk ver. Sinemadan sonra müziğe de uzanan Gökbakar, bir başka şarkısında ise, “Gel desem gelir misin? / Benimle büyür müsün? / Her gece rüyalarında benimle uyur musun?” diyor.